Antena 3 CNN Economic Gheorghe Piperea, previziune sumbră despre economie: ”Ne paște un faliment generalizat! Poate va fi o scădere de 15%”

Gheorghe Piperea, previziune sumbră despre economie: ”Ne paște un faliment generalizat! Poate va fi o scădere de 15%”

Gheorghe Pipearea trage un semnal de alarmă cu privire la evoluția economiei. Avocatul susține că ne paște un faliment generalizat și ar putea fi o scădere economică și de 15%.

Gheorghe Piperea, previziune sumbră despre economie:  ”Ne paște un faliment generalizat! Poate va fi o scădere de 15%”
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    04 Iul 2020   •   22:20

”Nu e vorba despre o batjocură la adresa legalității statului de drept în România, ceea ce face domnul Orban când se duce pe la televiziunile securiste să fie aplaudat acolo. E invitație la anarhie, iar pentru mediul economic este foarte, foarte grav.

Dacă tu, premier al unei țări, declari cu nonșalanță că deciziile CCR care nu îți convin nu sunt ok, ba mai mult decât atât instigi populația și autoritățile la ignorarea acestor decizii, atunci pui întrebarea că eu ca agent economic, eu ca simplu cetețean, mai sunt obligat să pun în eectare actele nromative de genul hotărârile de guvern, oug, acelui Guvern.

Prin ceea ce zice, face cetățenii să disprețuiască legea.

Din punct de vedere economic, este evident că ne paște un faliment generalizat și nu mai vorba daor de HoReCa și restaurante, e generalizat și poate va fi o scădere economimcă de 15%.  În momentul în care omul nu mai are bani să consume, nu mai face consum. Dacă nu mai există consum, producătorii nu mai are ce să vândă”, a zis Gheorghe Piperea

×
Subiecte în articol: economie Gheorghe Piperea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close