Antena 3 CNN Economic Iubești să porți pantofi de damă din piele cu toc? Iată cum să-i cumperi pe cei mai potriviți (P)

Iubești să porți pantofi de damă din piele cu toc? Iată cum să-i cumperi pe cei mai potriviți (P)

Iubești să porți pantofi de damă din piele cu toc? Iată cum să-i cumperi pe cei mai potriviți (P)
15 Noi 2018   •   12:01

Femeile iubesc sa poarte pantofi de dama din piele cu toc. Sunt foarte versatili si nu se vor demoda niciodata. Mai ales daca ne referim la stilettos, acest model nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de baza. Dar daca obisnuiesti sa porti astfel de incaltaminte foarte des, la un moment dat este imposibil ca picioarele tale sa nu cedeze si sa te doara fiecare pas pe care il faci. Din fericire, exista cateva trucuri la care poti apela inca din momentul in care iti achizitionezi pantofi de dama din piele pentru a beneficia de un extra confort.

Cumpara incaltaminte spre finalul zilei. Multe femei pleaca de la premisa eronata ca cel mai bun moment sa isi cumpere incaltaminte este dimineata. Cu toate acestea, specialistii recomanda sa faci o asemenea achizitie seara, cand picioarele tale sunt deja obosite dupa o zi in care au fost incaltate. Acest lucru te va ajuta sa-ti dai mai usor seama care este marimea de care ai nevoie.

Stabileste cum se simt degetele tale. Gaseste pantofi de dama din piele care sa ofere degetelor tale spatiul de care au nevoie. Daca vei purta in mod repetat incaltaminte care nu se potriveste picioarelor tale, la un moment dat vei dezvolta dureri, iar acest lucru iti va afecta mersul si nu vei mai reusi se te concentrezi la lucrurile cu adevarat importante. De exemplu, daca ai picioarele late, cel mai potrivit este sa optezi pentru pantofi de dama din piele cu varful rotund. Totodata, chiar daca optezi pentru stilettos, este bine sa stii ca exista mai multe calapoade dintre care il poti alege pe cel mai potrivit. Cea mai buna varianta este sa cumperi din magazinele ce realizeaza incaltaminte la comanda, deoarece ai o paleta mai larga de unde poti alege. De exemplu, pe AnaFashion.ro exista nenumarate modele de pantofi de dama din piele, asa ca exista sanse maxime sa gasesti modelul care sa-ti ofere confortul de care ai nevoie.

Alege inaltimea tocului potrivita. Inaltimea ideala a tocului este intre 3 si 7 centimetri. Mai inalti de atat, pantofii de dama din piele vor influenta vizibil modul in care mergi. Mai ales daca ii achizitionezi pentru birou sau drumurile de zi cu zi, este indicat sa optezi pentru un model mai scund, precum o pereche de kitten heels. Desigur, notiunea de „confort” depinde de fiecare persoana in parte, asa ca daca te simti bine in pantofi de 10 cm, esti libera sa faci orice alegere iti doresti. Din fericire, exista destule variante pentru toata lumea.

  • Pantofii kitten heels au intre 3 si 5 cm. Acestia sunt potriviti pentru tinutele de zi.

  • Pantofii de dama din piele cu toc de 7 cm sunt considerati clasici, fiind o varianta buna pentru tinutele de birou.

  • Pantofii cu toc de 10 cm sunt potriviti pentru o seara in oras.

  • Tocul de 12-15 cm este mai greu de purtat si poate sa-ti creeze dificultati la mers. Cumpara-i doar daca esti foarte stapana pe tine si esti o maestra a mersului pe tocuri.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close