Antena 3 CNN Economic Ministrul Economiei, despre principalele proiecte din domeniul gazelor: „Legăm conducta BRUA de gazele din Marea Neagră”

Ministrul Economiei, despre principalele proiecte din domeniul gazelor: „Legăm conducta BRUA de gazele din Marea Neagră”

Ministrul Economiei, despre principalele proiecte din domeniul gazelor: „Legăm conducta BRUA de gazele din Marea Neagră”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    17 Ian 2019   •   20:09

Niculae Bădălău a declarat, joi seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, de la Antena 3, că există proiecte mari în domeniul gazelor.

Ministrul Economiei susține că există ambiții mari pentru a lega BRUA de gazele din Marea Neagră cât mai repede.

„În cadrul Ministerului Economiei avem coloana vertebrală a României, Transgazul și Transelectrica, la care suntem foarte atenți. Și aici avem conducta BRUA. Nu uitați că Transgaz a cumpărat compania de gaz moldoveană, e cel mai mare proiect pe care România l-a făcut în Moldova. Avem Ungheni-Chișinău, ne apucăm de el, și de Ungheni-Iași, unde este aproape legătura de rețeaua națională. Ne apucăm și de Podișor-Tusla, adică legăm BRUA (conducta Bulgaria-România-Ungaria-Austria) de gazele din Marea Neagră”, a declarat Niculae Bădălău.

Mai multe informații, în materialul video de mai jos!

Citiți și:

Dezvăluiri despre industria de armament a României

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close