Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la căști audio. Cele mai bune oferte de Halloween

Reduceri eMAG la căști audio. Cele mai bune oferte de Halloween

Reduceri eMAG la căști audio. Cele mai bune oferte de Halloween
31 Oct 2017   •   12:31

Magazinul online eMAG oferă numeroase reduceri la căști audio cu ocazia campaniei Halloween Crazy Days, care pune la bătaie prețuri cu până la 40 la sută mai mici.

Fie că sunteți în căutare de căști audio pentru gaming sau pur și simplu vreți să vă bucurați cât mai mult de muzică, magazinul online eMAG vă oferă o serie de reduceri excelente astăzi.

Pentru a profita de toate ofertele eMAG la căști audio intrați aici.

Reduceri eMAG la căști audio

Dacă sunteți în căutarea unor căști audio profesionale, vă recomandăm modelul SRH1840 de la Shure, cu tehnologie open-back.

Castile Shure SRH1840 ofera un raspuns optim in intreg spectrul audio cu precadere in cel al frecventelor joase si inalte datorita tehnologiei “open-back”. Se adreseaza cu precadere inginerilor de studio cat si muzicienilor. Designul calitativ cat si greutatea redusa ofera un plus de confort la utilizarea de lunga durata.

Au o greutate de doar 268 de grame, iar cablul are o lungime de 2,1 metri. 

Puteți cumpăra aceste căști audio, cu o reducere de 10 la sută, de aici.

Pentru cei care caută căști profesionale in-ear, modelul Shure SE535 este o alegere excelentă.

Shure SE535 foloseste un tweeter si un woofer dual dedicat pentru o redare cat mai precisa a programului sonor, in special a frecventelor joase. Izolare fonica Sistemul de izolare a zgomotului ambiant ofera o izolare de pana la 37 db ceea ce confera castilor Shure SE535 o utilizare atat in domeniul muzical live cat si in cel privat. Izolatorii fonici sunt de mai multe modele pentru a indeplini cerintele vaste ale domeniului de utilizatori si sunt disponibili in mai multe marimi pentru o ajustare perfecta. 

Calitatea Shure Dezvoltate pentru monitorizarea profesionala, castile SE535 se potrivesc perfect si pentru utilizarea personala. Blocheaza aproape in totalitate zgomotul din fundal. Pachetul include: castile, kitul de fixare, suportul pentru transport, tool de curatare, adaptoare, volume control si ghid de utilizare.

Le puteți achiziționa, cu un discount de 11 la sută, de aici.

Reduceri eMAG la căști audio wireless

În cadrul campaniei de reduceri Halloween Days de la eMAG există numeroase oferte disponible. Una dintre cele mai avantajoase este la căștile audio Beoplay H8.

Bluetooth 4.2 cu codecul aptX ofera un sunet excelet, indiferent ca ascultati muzica sau ca vorbiti la telefon. O interfata intuitiva tactila va ofera un control complet la tuturor functionalitatilor. Porneste si opreste muzica, raspunde apelurilor, comutati Active Noise Cancellation.

Profitați de această reducere de pe site-ul eMAG aici.

 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close