Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre bărbatul de 47 de ani din Târgu-Jiu care a murit brusc după vaccinarea cu AstraZeneca

Noi dezvăluiri despre bărbatul de 47 de ani din Târgu-Jiu care a murit brusc după vaccinarea cu AstraZeneca

Un document obținut de Antena 3 scoate la iveală adevărul în legătură cu decesul bărbatului în vârstă de 47 de ani din Gorj care ar fi murit subit, la o zi după vaccinarea cu ser AstraZeneca din lotul suspect incriminat acum în Italia. Patru oameni și-au pierdut viața în Italia după ce li s-a administra vaccin AstraZeneca din lotul ABV2856.

Noi dezvăluiri despre bărbatul de 47 de ani din Târgu-Jiu care a murit brusc după vaccinarea cu AstraZeneca
de Gabriel Dano    |    12 Mar 2021   •   22:00

Valeriu Gheorghiță, despre bărbatul mort după vaccinarea cu AstraZeneca: "Nu există nicio legătură".

"A fost comunicat în detaliu ce s-a întâmplat în cazul persoanei din Gorj. Era vorba despre o persoană care deși nu era în evidență cu boli cronice, în urma raportului necropsiei a reieșit că avea, de fapt, antecedente de infarct miocardic, de fapt sechele", a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

"Lucrarea de la Parchet a fost trimisă către IPJ Gorj și repartizată pentru a fi făcute verificări în cauză Serviciului pentru Investigații Criminale. Colegii mei sunt la spital la această oră și încearcă să documenteze această activitate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul bărbatului", a declarat, la rândul său, agent șef adjunct Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Aceasta a explicat motivul pentru care oamenii legii nu s-au sesizat în acest caz și a fost nevoie de intervenția presei.

"Nu se cunoșteau cauzele decesului și. în primă instanță, s-a făcut un fel de necropsie... Sesizarea ar fi putut să vină de la spital. Mai departe vom continua cercetările, vom strânge suficiente date astfel încât să avem o concluzie pertinentă în urma verificării", a mai spus Mirune Prejbeanu.

Antena 3 a adresat solicitarea oficială către Parchet. Autoritățile nu știau nimic despre decesul bărbatului vaccinat

"Am trimis astăzi o solicitare oficială către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru că în momentul în care o persoană decedează într-un spital, dacă nu este o persoană foarte în vârstă sau o persoană cu afecțiuni grave, spitalul anunță unitatea de Parchet competentă, iar acesta eliberează o ordonanță de necropsie pentru a se stabili în ce condiții a murit.

Eu așa am crezut că s-a întâmplat. Am primit un răspuns care mi-a demonstrat că nimeni nu a anchetat această moarte", a spus Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

Aceasta a explicat că în documentul primit scrie că nici Parchetul și nici Poliția nu a fost sesizate cu privire la acest deces și, ca urmare a cererii Antena 3, Parchetul a solicitat IPJ Gorj, Serviciul de Investigații Criminale, să efectueze verificări cu privire la decesul respectiv.

Dr. Valeriu Gheorghiță: S-a făcut necropsia

"Am sunat încă o dată la directorul de DSP Gorj care mi-a confirmat că s-a efectuat necropsia în spital în acel caz și s-a emis acel raport în care s-a stabilit diagnosticul de infarct miocardic cu sechele care arătau o suferință medicală preexistentă. A fost o autopsie făcută în spital", declarat dr. Valeriu Gheorghiță, într-o intervenție telefonică la Exces de putere.

Acesta a perecizat că nu s-a considerat medico-legal și din acest motiv Parchetul nu a fost sesizat.

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere astrazeneca
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close