Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le văd

Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le văd

Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le văd
de S.T.    |    13 Sep 2019   •   21:49

Dacă cei care au lucrat în dosarul dispariției Luizei Melencu și-ar fi făcut treaba corect, n-am fi asistat la o dublă tragedie.

„Sunt mulți oameni care nu și-au făcut treaba. Am constatat că la o lună de la dispariția Luizei anchetatorii au pus cap la cap niște numere de telefon. De pe același număr de telefon de pe care se presupune că Dincă l-ar fi sunat a doua zi după dispariția fetei pe bunicul Luizei s-au mai făcut două apeluri în aceeași zi către un singur număr de telefon, care aparține unui instructor auto din Craiova”, a dezvăluit Carmina Othman, senior editor Antena 3, vineri seară, la emisiunea „Exces de putere”.

Luiza a dispărut pe 14 aprilie 2019. Pe 15 aprilie bunicul fetei a primit trei apeluri. I s-a spus că e bine fata, că e plecată în Elveția și că a fost convinsă de cineva din anturajul ei să plece în afara țării pentru a se prostitua. 

„Anchetatorii au cerut date despre persoana care a sunat(...). Puteau să ceară lista apelurilor și ar fi ajuns la personajul cu care Dincă a discutat pe 15 aprilie de două ori. În aceeași zi, a vorbit de pe telefon de cinci ori. Numărul aparține unui instructor auto din Craiova”, a mai spus Carmina Othman.

Citiți și: Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: „Există și alți suspecți”

În jurul datei de 15 mai, anchetatorii încă nu știau cine e apelatul.

Instructorul auto nu a fost audiat și nu a fost de folos în cazul Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au ajuns la Dincă în noaptea de 25 spre 26 iulie, când au verificat numărul de telefon de pe care Alexandra a sunat la 112.

Au găsit atunci un apel efectuat în luna mai către abonamentul lui Dincă.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close