Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Personajul-surpriză din spatele eșecului organizării pavilionului românesc la târgul de la Paris

Exces de putere: Personajul-surpriză din spatele eșecului organizării pavilionului românesc la târgul de la Paris

Exces de putere: Personajul-surpriză din spatele eșecului organizării pavilionului românesc la târgul de la Paris
Sursa foto: Foto:facebook.com/sial.paris
04 Noi 2016   •   22:28

Oana Zamfir a dezvăluit, la Exces de putere, de la Antena 3, cine stă în spatele eșecului României de la Târgul Internațional de produse din industria alimentară SIAL Paris.

Potrivit unui răspuns al Ministerului Economiei, la solicitarea hotnews.ro, în spatele organizării pavilonului național la acest târg, și nu numai, se află compania VISA SA, controlată de omul de afaceri Sorin Apostu, fost consilier al ministrului Adriean Videanu.

Aflăm astfel că firma lui Apostu a organizat nu mai puțin de 10 târguri internaționale în ultimii doi ani, adică inclusiv în timpul mandatului actualului ministru, Costin Borc.

”E foarte interesant felul în care Guvernul Cioloș va reuși să explice cum acest domn a ajuns să încheie contracte cu ministerul domnului Borc, vicepremier”, a subliniat Oana Zamfir.

Cine este Sorin Apostu

- fost membru PD
- fost prefect al județului Hunedoara în anul 2000
- fost consilier în MInisterul Economiei, fost director al Agenției Române de Conservare a Energiei, după plecare din funcțiile publice firmele sale beneficiind de lucrări importante de ecologizare și închideri de mine
- a plecat din PD în 2007, dar a continuat să susțină formațiunea în alegeri
- din 4 februiarie 2013 a trecut la PSD
- numele lui este veghiculat acum ca favorit al ministrului Niță pentru numirea la conduceres Complexului Energetic Hunedoara.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close