Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Uite cine îi oferă job lui Kovesi

Exces de putere. Uite cine îi oferă job lui Kovesi

Exces de putere. Uite cine îi oferă job lui Kovesi
Sursa foto: foto: Agerpres
14 Iun 2019   •   21:40

Laura Codruța Kovesi a primit o ofertă de job din străinătate. Nu, nu de la Bruxelles, unde procesul pentru desemnarea procurorului-șef european este momentan întrerupt.

Vladimir Voronin a declarat într-un interviu că ar accepta ca Laura Codruța Kovesi să fie numită în funcția de procuror general al Republicii Moldova.

„Situația cu corupția și de ce am ajuns la așa nivel de corupție, noi toți o cunoaștem. Nu știu ce va face acel om care va veni din străinătate, indiferent de ciner-ar fi. Dacă ar mai fi doamna aceasta din România, aș înțelege și poate aș accepta. Aici trebuie toată legislația și normele constituționale care au fost prevăzute, modificate din 2009, toate trebuie revăzute”, a spus Voronin, potrivit Unimedia.

Informația a fost comentată, vineri, la Exces de putere, de Adrian Ursu, Oana Zamfir și invitații din platou.

"Kovesi ar putea fi făcător de reformă și în Republica Moldova, mai ales că doamna Kovesi a și consiliat structurile de la Chișinău atunci când era pe funcție la Parchetul General.

A și încasat niște bani în această calitate de consultant pentru Uniunea Europeană în structurile care îi învață pe aspiranții la statutul de membru UE, cei din Republica Moldova acum, să-și croiască instituțiile, așa că are un pic de rodaj făcut acolo", a spus Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close