Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Lecţie de viaţă de la o româncă rămasă fără picioare la 17 ani, devenită azi multiplă campioană în Italia: Sportul mă ajută să cuceresc orice obiectiv

Lecţie de viaţă de la o româncă rămasă fără picioare la 17 ani, devenită azi multiplă campioană în Italia: Sportul mă ajută să cuceresc orice obiectiv

Ana Maria Vițelaru și-a pierdut ambele picioare la vârsta de 17 ani în urma unui accident. Drama prin care a trecut nu a împiedicat-o să devină azi o învingătoare în adevăratul sens al cuvântului. E româncă, are 38 de ani şi va reprezenta Italia la jocurile paralimpice de la Tokyo.

Lecţie de viaţă de la o româncă rămasă fără picioare la 17 ani, devenită azi multiplă campioană în Italia: Sportul mă ajută să cuceresc orice obiectiv
de Claudia Popovici    |    13 Iul 2021   •   20:13

Viaţa te poate oricând pune la încercare şi în acel moment trebuie să alegi, fie să trăiești ca o victimă, fie să găsești soluţii să ieşi victorios din orice provocare.

Ana Maria Vițelaru și-a pierdut ambele picioare la vârsta de 17 ani. Drama prin care a trecut nu a împiedicat-o să devină multiplă campioană la handbike. E româncă, are 38 de ani și va reprezenta Italia la jocurile paralimpice de la Tokyo.

Întrebata de unde a avut puterea de a-şi depăși condiţia, Ana Maria Vițelaru a spus că cel mai important obiectiv al ei, după accidentul care i-a luat ambele picioare, a fost să devină independentă.

„În loc să cad m-am ridicat şi mai mult. Sportul m-a învățat viaţa, sacrificiile. Fără constanță în ceea ce faci, dacă nu reușești la durere, la oboseală nu ajungi la obiectiv. Şi acest exemplu sportul, este la fel şi în viaţă. Dacă zi de zi nu îţi setezi obiective şi nu lucrezi la ele constant nu le ajungi. Sportul este cel mai mare exemplu pentru mine", a spus Ana Maria Vițelaru.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close