Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Dumitru Costin, lider BNS, despre căderea Guvernului Cîțu: ”Doar un miracol ar putea schimba datele problemei”

Dumitru Costin, lider BNS, despre căderea Guvernului Cîțu: ”Doar un miracol ar putea schimba datele problemei”

Dumitru Costin, liderul BNS, a declarat în emisiunea ”În fața națiunii” de la Antena 3, că Guvernul Cîțu va cădea, după votul moțiunii de cenzură de mâine, iar singura salvare ar fi un miracol.

Dumitru Costin, lider BNS, despre căderea Guvernului Cîțu: ”Doar un miracol ar putea schimba datele problemei”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    04 Oct 2021   •   20:09

”Zarurile au fost aruncate și, după întâlnirea de astăzi pe care am avut-o la Palatul Victoria cu premierul, ministrul de Finanțe, ministrul Muncii, mesajul pe care mi l-au transmis prin comportament, atitudine, genul de comunicare a fost unul singur: se pregătesc de căderea Guvernului Cîțu, mâine, la vot.

Doar un miracol în această noapte ar putea să schimbe datele problemei. Când zic miracol, mă refer strict la USR sub noul leadership, noua echipă de conducere, care ar putea să schimbe poziția peste noapte, cu toate că nu cred acest lucru. 

”Marele câștigător al acestei stări este PSD”

Marele câștigător al acestei stări este PSD, pentru că vom avea în continuare, după moțiunea de cenzură, un guvern demisionar, Guvernul Cîțu, care va trebui să își transforme toate ordonanțele de urgență, proiectele de ordonanță în proiecte de legi, să le trimită la Parlament, iar acolo PSD va putea să controleze procesul legislativ.

Evident, le vor lua în dezbatere pe repede înainte. Deci o stare de instabilitate, care a fost generată cu ceva timp în urmă, de la Cotroceni”, a declarat la Antena 3 Dumitru Costin, liderul BNS.

×
Subiecte în articol: dumitru costin
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close