Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cum se va organiza Untold. Edy Chereji: "Luăm în calcul luna septembrie pentru desfășurarea festivalului"

Cum se va organiza Untold. Edy Chereji: "Luăm în calcul luna septembrie pentru desfășurarea festivalului"

Edy Chereji, organizatorul Untold și Neversea a vorbit, la Antena 3, despre modul în care s-ar putea realiza cele două evenimente în acest an, dar și despre noile măsuri de relaxare, adoptate de autorități.

Cum se va organiza Untold. Edy Chereji: "Luăm în calcul luna septembrie pentru desfășurarea festivalului"
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2021   •   20:07

"Nu putem să facem un compromis, la limita participanților, asta pentru că oamenii așteaptă festivalurile acestea tocmai pentru că știu că e un moment în care se întâlnesc cu prietenii, sunt zeci de mii de oameni care vin la astfel de evenimente și nu ai cum să faci un festival mare, de la 50.000 de persoane în sus, trecând la 5.000 de persoane.

Autoritățile trebuie să înțeleagă că nu absolut toți oamenii sunt așa cum scrie acolo", explică Edy Chereji.

Participanții, verificați dacă s-au vaccinat

Organizatorul Untold & Neversea a vorbit, În fața națiunii, despre modul în care ar putea fi verificați participanții cu privire la vaccinarea anti-COVID, Edy Chereji a explicat:

"Va fi o discuție care trebuie dusă cu autoritățile, să vedem în ce fel vom putea avea acces respectând toate normele de GDPR, să interogăm probabil o bază de date, odată ce știm care sunt participanții că fie sunt vaccinați, fie sunt testați fie au făcut un test și cred că acest lucru poate fi foarte ușor făcut. (...) Nu e vorba doar de noi, e vorba de toate festivalurile mari care au nevoie de aceste măsuri", a mai adăugat el.

Untold și Neversea s-ar putea organiza în septembrie

În platoul Antena 3, Chereji a fost întrebat când ar putea fi organizate cele două festivaluri. El a mărturisit că în prezent sunt luate în calcul lunile august și septembrie, pentru desfășurarea festivalurilor.

 "Fie vorbim de luna august sau septembrie. Și în cazul Neversea, să nu uităm că vremea pe litoralul românesc a început să fie mult mai prietenoasă în ultimii ani. Trebuie să avem claritate asupra acestor norme și e important ca inclusiv publicul să aibă garanția că declarațiile făcute să se transforme în lucruri concrete, care să ne permită nouă, celor care pregătim evenimentele să le facem din timp, așa cum trebuie și să fie cele mai sigure în care se pot afla oamenii așa cum s-a întâmplat în fiecare an", a mai explicat organizatorul Untold, la Antena 3.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close