Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre Fukuyama: "Şi un ceas stricat tot arată ora exactă de 2 ori pe zi. Lui nu i-a ieşit nicio anticipaţiune"

Mircea Badea, despre Fukuyama: "Şi un ceas stricat tot arată ora exactă de 2 ori pe zi. Lui nu i-a ieşit nicio anticipaţiune"

Mircea Badea a făcut o comparaţie amuzantă între Fukuyama şi un ceas stricat, explicând că politologului nu i-a ieşit nicio previziune.

Mircea Badea, despre Fukuyama: "Şi un ceas stricat tot arată ora exactă de 2 ori pe zi. Lui nu i-a ieşit nicio anticipaţiune"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2022   •   13:15

"M-am certat furcă în lift cu Radu Tudor. M-am uitat la emisiunea lui şi l-a invocat în câteva ocazii pe domnul Fukuyama (...), care e mare academician, istoric, politolog. 

Din toate analizele, lui Fukuyama nu i-a ieşit nicio anticipaţiune, niciodată. Şi un ceas stricat tot arată ora exactă de două ori pe zi. Fukuyama, niciodată", a spus amuzat Mircea Badea, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

"Cine îl cita pe Fukuyama şi în sculare, şi în culcare, crezând că e foarte tare? Adrian Năstase. Nu ne miră", a continuat Badea.

Francis Fukuyama este un sociolog și politolog american, care a obținut doctoratul în științe politice la Universitatea Harvard, cu o teză despre politica externă a URSS în Orientul Mijlociu.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close