Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: E îngrozitor să te bage cu copilul la pușcărie. Eu vă spun că știu!

Mircea Badea: E îngrozitor să te bage cu copilul la pușcărie. Eu vă spun că știu!

Mircea Badea a vorbit, duminică seara, despre criza de coronavirus și despre toate teoriile conspirației care fac înconjurul internetului în această perioadă.

Mircea Badea: E îngrozitor să te bage cu copilul la pușcărie. Eu vă spun că știu!
11 Mai 2020   •   07:47

 ”Omenirea se confruntă cu un virus foarte nasol: COVID-19. Ceea ce face ca România să fie o țară unică pe planetă, și asta este o temă care mă interesează doar pe mine, asta mi se pare cu adevărat îngrozitor, este faptul că, dacă ești infectat, te bagă la pușcărie. La spital, adică la pușcărie. Ești asimptomatic sau ai simptome minore, nu contează, trebuie să stai în spital. Acest lucru nu se mai întâmplă în niciun loc de pe planetă și mi se pare o încălcare absolut flagrantă a drepturilor fundamentale ale omului. COVID, ne-COVID, eu cu aşa ceva nu pot să fiu de acord. "Şi ce vrei să facem?" - "Tot ce fac celelalte ţări de pe planetă". Mi se pare impardonabil să fim noi bastionul încălcării drepturilor omului.”, a declarat Micea Badea. 

”Până la urmă, trebuie să recunosc, pare că sunt nebun pentru că nu mai văd pe nimeni având o problemă cu treaba asta. Sigur că este înspăimântător să te bage cu copilul la "pușcărie". Eu vă spun că ştiu. Există familii în România care stau în spital de 30 de zile. Mamă, tată şi copil care au fost găsiţi pozitiv cu COVID, care nu au niciun fel de problemă, simptom, care stau de 30 de zile în spital degeaba, în loc să stea la ei acasă. Copilul ăla clar face depresie. Am înţeles ideea "nu, că nu avem încredere în oameni că respectă". Dar cine eşti tu să îmi spui că nu ai încredere şi trebuie să mă bagi la "puşcărie"?", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close