Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, după ce Guvernul a explicat plecarea lui Florin Cîțu în mijlocul conferinței de presă: ”Ți-a dat cu NT. Wow!”

Mircea Badea, după ce Guvernul a explicat plecarea lui Florin Cîțu în mijlocul conferinței de presă: ”Ți-a dat cu NT. Wow!”

După ce marți premierul Florin Cîțu a plecat în mijlocul unei conferințe de presă, Executivul a transmis un mesaj prin care a explicat gestul premierului. Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a comentat situația în emisiunea ”În gura presei”.

Mircea Badea, după ce Guvernul a explicat plecarea lui Florin Cîțu în mijlocul conferinței de presă: ”Ți-a dat cu NT. Wow!”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2021   •   17:25

Ieri, Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor despre ce alianțe poate face PNL:

„Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil”, a spus Florin Cîțu și a plecat din fața ziariștilor.

Ulterior, Execuvitul a explicat gestul premierului:

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media.”

Mircea Badea a comentat episodul în emisiunea sa ”În gura presei”. Realizatorul Antena 3 s-a arătat surprins de modul în care a fost explicată reacția premierului la întrebările jurnaliștilor:

„Nu am văzut în viața mea ceva mai tare. Guvernul României, care administrează țara asta, a zis asta, înțelegeți? Adică gata, se închide orice, ți-a dat cu NT. Wow. Tare! Ați mai auzit așa ceva?”

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Florin Cîțu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close