Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, în cazul Emmei Zeicescu și a lui Claudiu Popa: Acum procurorii sunt la comandă politică? Până acum nu erau? Hai, să mori tu! Pe bune?

Mircea Badea, în cazul Emmei Zeicescu și a lui Claudiu Popa: Acum procurorii sunt la comandă politică? Până acum nu erau? Hai, să mori tu! Pe bune?

Mircea Badea, în cazul Emmei Zeicescu și a lui Claudiu Popa: Acum procurorii sunt la comandă politică? Până acum nu erau? Hai, să mori tu! Pe bune?
12 Oct 2018   •   10:00

Jurnaliștii Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost puși sub învinuire de către procurorii DIICOT, pentru deținere și consum de droguri, după ce asupra lor au fost găsite două țigări cu cannabis.

Mircea Badea a vorbit despre aceste evenimente, joi, în emisiunea ”În gura presei”, spunând că le va aplica celor doi exact același tratament pe care l-au aplicat și ei la rândul lor altor persoane.

”Am de gând să le aplic acestor forme de viață drogangioace exact, dar exact, aceeași retorică și același tratament pe care l-au aplicat ei atât de multor persoane, cele mai multe nemeritând deloc acest tratament. Cred că ei merită (...) Festivalul de muzică al vieții. Miliția, jandarmeria, au dat nenumărate comunicate. La fel ca și ăla de la Cluj, e o drogangeală...MAI a zis, atenție cu drogangeala, atenție că noi venim. Vedeți că noi veghem să nu fie drogangeală. Ce au făcut ăștia? Bă, s-au drogangit. Ce s-a întâmplat, conform relatărilor. Vă zic imediat ce spune și #rezist Claudiu Popa. Festivalul a fost pe 11.08. Știți ce a fost pe 10? Revoluția. Revoluția lui Bot și a lui boicot. Care s-a terminat destul de prost pentru ei. După gazat vine fumat, nu? Am luat gaze, să luăm și niște fumuri. Te duci la concert. A venit miliția la concert. Ce avem noi aici? Niște țigărușe (...)” a spus Mircea Badea.

”Eu acum încerc să imit comportamentul lor, pentru că asta merită (...) Domnul Popa ne spune că inițial jandarmii nu l-au acuzat de nimic. Dar procurorii, după ce au venit țigărușele de la analize, tocmai te-au acuzat. Procurorii, uită domnul acesta jurnalist drogangiu să spună, procurorii i-au audiat. Și în urma audierii s-a întâmplat asta” a continuat realizatorul TV.

Mircea Badea s-a referit și la cei care acum fac apologia drogurilor, spunând că incidentul este unul ”minor” și că DIICOT ar avea lucruri mai bune de făcut, decât să-i ancheteze pe cei doi jurnaliști.

”Lor le place când le bagă la pușcărie adversarii politici, când este însă vorba despre niște #rezist care se droghează, sigur beneficiază de prezumpția de nevinovăție, sigur - formele astea două de viață, Popa și Zeicescu, care se excită la cătușe, până acum n-au pățit nimic. N-au văzut pârnaie pe dinăuntru, cum a văzut-o Lia Olguța Vasilescu sau avocata lui Bica. A stat 24 de ore la pârnaie că așa a vrut Kovesi. Zeicescu și cu Popa sunt la ei în debara, nu într-o pârnaie, la un veceu fără capac. Deci ăștia care fac apologia drogangelii, ”mă, pentru un joint?”. Scrie, bă, în lege. Acum procurorii sunt la comandă politică? Până acum nu erau? Hai să mori tu! Pe bune?” a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close