Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea şi-a luat tensiunea, în direct la TV, de Ziua Inimii: "Am venit cu tricoul decapotabil"

Mircea Badea şi-a luat tensiunea, în direct la TV, de Ziua Inimii: "Am venit cu tricoul decapotabil"

Mircea Badea şi-a luat tensiunea de două ori, în direct la Antena 3 CNN, de Ziua Inimii.

Mircea Badea şi-a luat tensiunea, în direct la TV, de Ziua Inimii: "Am venit cu tricoul decapotabil"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2023   •   14:25

Prezentatorul a recunoscut, joi seara, că nu şi-a mai măsurat tensiunea de o lungă perioadă de timp, motiv pentru care, la îndemnul lui Adrian Ursu, jurnalist şi director Antena 3 CNN, a acceptat să îşi ia tensiunea chiar în timpul emisiunii În gura presei.

Ambulanța venită în studioul emisiunii i-a luat tensiunea de două ori lui Mircea Badea, de Ziua Inimii, aşa cum se măsoară în mod corect.

"Faptul pentru care sunt decapotat, pentru care am venit cu tricoul decapotabil, are o noimă tehnică. Ştiţi că există Ziua Inimii?

Noima de Ziua Inimii zice că e bine să te controlezi din când în când. Şi măcar să-ţi măsori tensiunea.

În acest scop simplu, i-am invitat alături de noi pe doi domni de la Ambulanţă care vin cu echipamentele.

Mi se va lua tensiunea. Am nişte apucături zilnice absolut nerecomandabile", a spus Mircea Badea, joi seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

Tensiunea lui Mircea Badea a fost 134/84 mm Hg, iar pulsul 76.

După aproximativ 20 de minute, lui Mircea Badea i-a fost măsurată din nou tensiunea. Valoarea era aproximativ aceeaşi: 134/89 mm Hg.

Ca parte a campaniei "Mergi și măsoară-ți tensiunea arterială", derulată de Societatea Română de Cardiologie, doi asistenți medicali au venit să-i măsoare tensiunea lui Mircea Badea, în direct la Antena 3 CNN.

Pe 29 septembrie este Ziua Mondială a Inimii (World Heart Day), o ocazie pentru a ne gândi mai mult la sănătatea noastră şi în special la inimile noastre.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close