Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre noile reguli pentru românii care fac comenzi online: "Deci, ca să ştiţi"

Mircea Badea, despre noile reguli pentru românii care fac comenzi online: "Deci, ca să ştiţi"

Mircea Badea a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3 CNN, pe marginea noilor reguli pentru românii care fac comenzi online.

de Georgiana Adam    |    19 Mar 2024   •   12:28

Potrivit unui articol citit de Mircea Badea, companiile de curierat au introdus noi regulamente care nu mai permit livrarea la domiciliul în cazul plăţii on-line (care a fost şi achitată), în cazul în care la primul apel, cumpărătorul nu a fost găsit acasă.

Astfel, dacă accesaţi link-ul din mesajul primit pentru a urmări comanda, la unele companii de curierat puteţi citi în subsol, că dacă nu sunteţi acasă pentru a fi livrată comanda, aceasta va fi redirecţionată către un locker (dulap încuiat - n.r.), mai arată sursa amintită.

În afara faptului că cel care a făcut comanda va trebui să meargă şi până la locker, el nu va primi înapoi costul transportului plătit, pentru că nu a fost acasă la apelul curierului.

"Deci, ca să ştiţi. Că poate erai la duş. Gata, la locker. Mai bine îţi comanzi din prima la locker.

Eu care lucrez în tura a treia, de noapte, eu prefer la locker, că noaptea nu am nicio străbatere", a spus Mircea Badea, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close