Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Să se voteze legile Justiției și cu asta basta. Cred că s-a discutat și în dungă, e suficient

Mircea Badea: Să se voteze legile Justiției și cu asta basta. Cred că s-a discutat și în dungă, e suficient

Mircea Badea: Să se voteze legile Justiției și cu asta basta. Cred că s-a discutat și în dungă, e suficient
de M.Z.    |    28 Noi 2017   •   23:58

Legile Justiției ar trebuie votate odată, după ce au fost mai multe discuții pe această temă, este de părere Mircea Badea.

”După părerea mea, în acest moment, aceste discuții sunt perfect inutile (despre legile Justiției - n.r.), ele sunt într-un cerc vicios din care nu se iese. Vin niște cetățeni care au propus lucruri concrete, bune sau nu, eu zic că bune, e părerea mea, și mai vin niște cetățeni care au niște lozinci. (...) Ca atare, orice discuție din acest moment pe acest sub e perfect inutilă, eu sunt perfect edificat în legătură cu propunerile de modificare a legilor justiției, a legilor lui Macovei, de fapt, deci eu cred că aceste proiecte trebuie votate odată și gata. 
Mult prea multă batere de apă în piuă,cred că s-a discutat și în dungă, e suficient, nu mai avem ce să se discutăm, s-a trecut de toate etapele procedurale, să se voteze și cu asta basta”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza Zilei cu În gura presei.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a precizat că, cel mai probabil, în 10 zile Comisia va putea finaliza raportul pe aceste legi, iar până la sfârșitul anului, s-ar putea finaliza.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close