Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Cine este femeia care de două decenii are grijă de banii antreprenorilor

Cine este femeia care de două decenii are grijă de banii antreprenorilor

Alice Ionescu este analist financiar. De două decenii are grijă de banii unor mari companii.

Cine este femeia care de două decenii are grijă de banii antreprenorilor
de Bianca Voinea    |    21 Mai 2022   •   10:57

La început a făcut asta din postura de angajat, însă pe măsură ce era tot mai conștientă de valoarea ei, dar și pentru că începuse să fie foarte solicitată, a decis să își practice meseria pe cont propriu. Îndrăgostită de antreprenori și de dorința lor de a schimba lumea cu inovațiile lor, le-a luat exemplul și a creat un serviciu unic special pentru ei.

Mai exact, a dezvoltat o aplicație care analizează afacererile în 5 secunde, iar raportul arată creionează punctele forte și punctele slabe în cifre. Practic, traduce acel bilanț pe care nimeni nu-l înțelege și oferă o perspectivă realistă a afacerii.

Ba mai mult, rezultatul îi poate indica unui antreprenor inclusiv dacă ar putea să primească un credit pentru finanțare înainte de a merge la bancă. 

"Toate acțiunile și toate deciziile unui business se traduc în cifre. Și atunci toate cifrele acestea trebuie puse pe hârtie, astfel încât să rezulte vestitul Plan de afaceri", spune Alice.

Și își dorește, totodată, să alunge spaima de ANAF, dar și să îi facă pe antreprenori să înțeleagă că un contabil trebuie să fie mâna dreaptă, nu un one-man-show care ține singur în spate cifrele. Povestea de business a lui Alice Ionescu, dar și sfaturi financiare utile pentru orice antreprenor le găsiți în emisiunea BizSchool, realizată de Bianca Voinea. 

×
Subiecte în articol: bani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close