Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal în Poliția Capitalei! Un adolescent a fost batjocorit de alți trei în arestul central

Scandal în Poliția Capitalei! Un adolescent a fost batjocorit de alți trei în arestul central

Este scandal în Poliția Capitalei. Un adolescent a fost agresat și batjocorit în timp ce era în custodia oamenilor legii. Atât el, cât și presupușii agresori erau încarcerați în arestul Poliției Centrale.

de Carmina Pricopie    |    16 Noi 2023   •   18:23

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au emis trei mandate de arestare preventivă pentru trei indivizi care nu au împlinit deocamdată 18 ani.

Viol în formă continuată, acestea sunt principalele acuzații aduse celor trei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în timp ce erau încarcerați în dosare diferite în Arestul Central al Poliției Capitalei, cei trei indivizi l-ar fi violat și l-ar fi batjocorit pe un alt adolescent. Nici acesta nu a împlinit vârsta de 18 ani.

Băiatul s-a plâns celor din arest, iar avocatul său a formulat plângere împotriva agresorilor și, în cele din urmă, procurorii au cerut arestarea preventivă, în alte mandate de arestare pentru cei trei agresori.

Poliția Capitalei a anunțat că s-a declanșat o anchetă internă în acest caz.

”Precizăm faptul că, în ziua evenimentului, după sesizare, conducerea Poliției Capitalei a dispus declanșarea verificărilor interne, cu privire la respectatea atribuțiilor de serviciu, de către polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, aflați în serviciu, conform reglementărilor interne în vigoare, din domeniul execuțional penal”, precizează Poliția București.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close