Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion (AUR) cere demisia lui Florin Cîţu: "Sfidează o parte importantă din societate"

George Simion (AUR) cere demisia lui Florin Cîţu: "Sfidează o parte importantă din societate"

Liderul AUR, George Simion a vorbit în cadrul emisiunii "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu despre protestele din București şi din țară. El a precizat că cere demisia lui Florin Cîţu pe care îl acuză că sfidează o mare majoritate din societate.

George Simion (AUR) cere demisia lui Florin Cîţu: "Sfidează o parte importantă din societate"
de Claudia Popovici    |    31 Mar 2021   •   20:33

Întrebat dacă în contextul protestelor şi a modului în care autoritățile au gestionat pandemia COVID-19, solicită demisia unor miniștrii, liderul AUR, George Simion a confirmat că cere demisia premierului Florin Cîţu.

"Noi cerem demisia lui Florin Cîțu care sfidează o parte importantă din societate, o majoritate din societate, pentru că am văzut niște sondaje de opinie care spun că o majoritate de români nu sunt de acord cu noile restricții. Domnul Florin Cîțu care ia numit pe protestatari nu de mult, teroriști.

Noi credem că acest guvern trebuie să devină fostul guvern, pentru că nu are niște măsuri coerente și pentru că singurul lucru pe care îl fac aceste patru partide este să lovească unii în alții.

Se folosesc inclusiv de numărul de persoane declarate pozitive, se folosesc inclusiv de rata de mortalitate pentru a pasa de la unii la alții responsabilitatea.

Trebuie să spună cineva în spațiu public adevărul. Sunt mult mai mulți români care au trecut prin boală (n.r COVID-19) conștient sau inconștient. Unii cu siguranță au fost asimptomatici, nu au știut", a spus George Simion la Antena 3.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close