Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Cristina Demetrescu, despre Zelenski: ”Cum să vii să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există! Vor fi oameni care o să încerce să-l dea jos de pe soclu”

Cristina Demetrescu, despre Zelenski: ”Cum să vii să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există! Vor fi oameni care o să încerce să-l dea jos de pe soclu”

Astrologul Cristina Demetrescu susține că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se află sub semnul zodiei Vărsător, ceea ce reprezintă un motiv întemeiat pentru curajul acestuia de a rămâne în țară și a-și îndruma poporul pe timp de război.

Cristina Demetrescu, despre Zelenski: ”Cum să vii să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există! Vor fi oameni care o să încerce să-l dea jos de pe soclu”
Sursa foto: Antena 3 & Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2022   •   20:42

Totodată, Cristina Demetrescu susține că Volodimir Zelenski a primit o provocare din partea planetei Saturn.

„Volodimir Zelenski are planetele deasupra orizontului, îl susțin. Este Vărsător, are ascendentul în zodia Gemeni, după ce o să treacă nebunia asta vor fi oameni care o să încerce să îl dea jos de pe soclul pe care s-a așezat. (...)

Cum să vii tu să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există așa ceva. În primul rând, e o chestie de caracter. Crezi că Zelenski avea idee de ce e în stare? Habar nu avea. A fost pus în fața unei situații. Vărsătorul este o zodie a actoriei, a jucat în filme, dar este și o zodie de oameni foarte încăpățânați. Îl are pe Saturn care îi dă o lecție. Când nu dai bir cu fugiții atunci când Saturn vine și te pune la treabă, Saturn devine prietenul tău. Eu cred că are înger.”, a explicat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”.

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a președintelui rus Vladimir Putin în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”. Soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun, susține Cristina Demetrescu.

„Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina. Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.”

Citește în continuare: Astrologul Cristina Demetrescu: ”Planetele pentru Vladimir Putin sunt jos. Pozițiile părinților pe harta lui sunt extrem de critice. Are o karmă distructivă”

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close