Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu: Cunoscut psiholog-criminalist: Orice dispariție îndelungată se termină cu o crimă

Voi cu Voicu: Cunoscut psiholog-criminalist: Orice dispariție îndelungată se termină cu o crimă

Voi cu Voicu: Cunoscut psiholog-criminalist: Orice dispariție îndelungată se termină cu o crimă
16 Sep 2017   •   20:51

Invitatul Mirelei Voicu în emisiunea „Voi cu Voicu” a fost psihilogul-criminalist Tudorel Butoi. Specialistul a susținut că fiecare dispariție este complicată, iar la final s-a dovedit în final a fi o crimă.

„Dispariție persoanelor pentru autorități sunt complicate. Disparițiile de persoane ridică probleme mari. Ai persoane care spun că i-a dispărut soția, copii. Ne-am confruntat cu multe dispariții de persoane. La capătul investigației s-a dovedit crimă. De ce ridică probleme? Pentru că omul este o ființă socială. Are relații de familie, de serviciu, de afaceri, de prietenie. Și dintr-o dată dispare. Nu e niciun semn. (...) O serie de urme care ne-ar certifica dispariția persoanei, dar lucrurile dispar în cele din urmă: oglinda, paharul. Aceste probe trebuie luate în ultime 24 de ore (...) Când îți dai seama cui i-ar folosi această dispariție, îți poți face un cerc de suspecți”, a declarat Butoi.


 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu disparitie crima Tudorel Butoi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close