Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voi cu Voicu. Mari mistere ale religiei. Sfântul Graal, Arca lui Noe și mesajele ascunse ale Bibliei

Voi cu Voicu. Mari mistere ale religiei. Sfântul Graal, Arca lui Noe și mesajele ascunse ale Bibliei

Voi cu Voicu. Mari mistere ale religiei. Sfântul Graal, Arca lui Noe și mesajele ascunse ale Bibliei
20 Apr 2019   •   21:25

Cartea Cărţilor, cartea de căpătâi pentru peste un miliard de credincioşi din toată lumea conţine mesaje cifrate, pilde pe care nu le putem înţelege, vorbeşte despre artefacte creştine de la începutul lumii.

Pilde despre Apocalipsă, greu de descifrat, mistere şi mărturii. Se conturează însă, după cercetări îndelungi, o serie de mistere biblice și o să amintim doar câteva dintre ele.

Sfântul Graal, Chivotul Legământului, Arca lui Noe, sunt doar câteva dintre lucrurile care suscită interes și astăzi.

”Sunt cercetători care spun că nu este niciun indiciu al unui astfel de potop. Există și o teorie mai recentă, o misiune arheologică chinezo-turcă, au reușit să identifice, undeva în Turcia, semne că ar fi existat o astfel de navă” a explicat Mihai Manea, profesor de istorie, referindu-se la Arca lui Noe. 

Cercetări amănunţite ale oamenilor de ţtiinţă, de secole întregi, arată că în Biblie există un cod secret care poate dezvălui sau interpreta evenimente care urmează să aibă loc sau care au avut loc de a lungul istoriei omenirii. Codul biblic a fost descoperit in Vechiul Testament din versiunea originala a Bibliei, scrisa in limba ebraica.

”Mesaje care se referă nu doar la evenimente trecute, ci și la evenimente care se vor produce. În 1994 un matematician evreu i-a spus premierului de la acel moment că urma să fie asasinat. Yitzhak Rabin este asasinat la scurt timp după aceea. Biblia trebuie citită în limba proprie, în limba latină doar celor inițiați în sensurile ascunse” a precizat Mihai Manea. 

Numele ”decodificat” din Biblie era cel al lui Yitzhak Rabin, alături de cuvintele ”criminal” și ”asasinat”. O coincidență?

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu mistere Biblie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close