Antena 3 CNN Evaluare Națională 2016 REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU. Surprize uriașe la aflarea notelor

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU. Surprize uriașe la aflarea notelor

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU. Surprize uriașe la aflarea notelor
01 Iul 2016   •   18:56

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU. Absolvenții claselor a VIII-a din județul Sibiu au aflat vineri, în jurul orei 16, notele obținute la Evaluarea Națională. Tinerii au stat toată ziua cu inima cât un purice, având în vedere că media obținută la acest examen național contează în proporție de 75% la admiterea la liceu. La nivelul județului, o singură elevă a obținut media 10, însă cei care cred că pot să obțină o medie mai mare după reevaluare, pot să depună contestații în cursul zilei de astăzi, până la ora 20, scrie tribuna.ro.

Vezi aici Rezultatele la Evaluarea Națională din județul Sibiu.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU Ministerul Educației i-a ținut ca pe jar pe absolvenții claselor a VIII-a, care au susținut Evaluarea Națională pe parcursul acestei săptămâni. Rezultatele au fost afișate pe www.edu.ro la ora 16, tot atunci când tinerii ar avea dreptul să depună contestații. Astfel, celor nemulțumiți de notele obținute le mai rămâne puțin timp la dispoziție pentru a se consulta cu părinții în legătură cu contestarea rezultatelor. 

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU Cuprinși de emoții, zeci de tineri s-au adunat în curtea Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, în speranța că rezultatele vor fi afișate la avizier. Au aflat, însă, ce note au obținut intrând pe site-ul MEN, iar dacă unii au sărit în sus de bucurie, alții au izbucnit în plâns. 

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 SIBIU Horațiu, absolvent al CNGL, a obținut 8.80 la Matematică și 9.75 la Română, rezultând o medie de 9.27. Tânărul nu e mulțumit de nota la matematică, însă nu se gândește să mai depună contestație. „Se putea mai bine. Am greșit la matematică, dar nu la diagramă. Acolo m-am descurcat. Nu mai depun contestație”, a spus proaspătul absolvent de gimnaziu, care vrea să continue studiile liceale tot la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close