Antena 3 Externe Absolvire cu surprize. Şefa de promoţie îşi cere iubitul în căsătorie pe scenă (VIDEO)

Absolvire cu surprize. Şefa de promoţie îşi cere iubitul în căsătorie pe scenă (VIDEO)

19 Mai 2010   •   09:19
Absolvire cu surprize. Şefa de promoţie îşi cere iubitul în căsătorie pe scenă (VIDEO)
Sursa foto: absolvire

O ceremonie de absolvire organizată de o o facultate din statul american New Jersey s-a treminat în mod surprinzător după ce şefa de promoţie şi-a cerut iubitul de bărbat în faţa colegilor. Tânărul habar nu avea de intenţiile fetei, dar până la urma nu i-a displăcut ideea deloc. Acum urmează goana după un inel frumos... pentru ea.

Emily şi Josh s-au cunoscut pe când erau elevi de liceu şi de atunci au fost de nedespărţit. Au fost colegi la facultate şi spun că au depăşit multe greutăţi împreună. Toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească, însă, nu se aşteptau ca Emily să fie cea care să rostească marea întrebare.

Pentru colegii, prietenii şi familia celor doi, inedita cerere în căsătorie a fost o surpriză totală.

Luat prin surprindere a fost şi mirele, care nu a avut nici cea mai vagă idee despre intenţiile iubitei lui.

"M-am gândit că m-a chemat pe scenă ca să ne luam rămas bun împreună, amândoi ne-am iubit şcoala, nu mi-a trecut prin cap ce avea să urmeze? a spus tânărul.

Cu toate acestea, Josh nu a fost deloc deranjat de iniţiativa fetei. Tânărul a povestit după aceea că a fost extrem de fericit să accepte cererea în căsătorie. Acum se gândeşte să-i ceară şi el mâna lui Emily şi, bineînţeles, să-i cumpere un inel frumos.

Cei doi nu au stabilit încă data nunţii.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close