Antena 3 CNN Externe Accident aviatic în Argentina: 22 de persoane au murit

Accident aviatic în Argentina: 22 de persoane au murit

Accident aviatic în Argentina: 22 de persoane au murit
Sursa foto: Foto: geekologie.com
19 Mai 2011   •   09:26

O aeronavă a companiei argentiniene Sol s-a prăbuşit miercuri seară într-o regiune de deşert din Patagonia. Accidentul s-asoldat cu 22 de morţi, dintre care 19 erau pasageri şi trei membri ai echipajului, potrivit unei surse oficiale, citate de Mediafax.

"Nu am găsit nicio persoană în viaţă. Nu există supravieţuitori. Totul este carbonizat şi în mii de bucăţi", a declarat Ismael Ali, directorul spitalului din Los Menucos, care a participat la operaţiunea de salvare.

De asemenea, reprezentanţii companiei Sol au declarat într-un comunicat că zborul 5.428 a dispărut de pe ecranele radarelor în timp ce se deplasa pe ruta "Cordoba-Mendoza-Neuquen-Comodoro Rivadavia", în sudul Argentinei. Purtătorul de cuvânt al companiei, Horacio Farre, a confirmat că nu există supravieţuitori.

Aeronava asigura legătura între oraşele Neuquen şi Comodoro Rivadavia, la 1.800 de kilometri sud-vest de Buenos Aires. Un martor ocular a declarat că a văzut căzând o sferă de foc în această zonă deşertică din Los Menucos, a delcarat primarul loclaităţii, Isabel Yahuar.

×
Subiecte în articol: Argentina accident avion prabusit morti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close