Antena 3 CNN Externe Nou incident în Cisiordania. Israelieni răniţi, după ce un palestinian i-a lovit cu maşina

Nou incident în Cisiordania. Israelieni răniţi, după ce un palestinian i-a lovit cu maşina

Nou incident în Cisiordania. Israelieni răniţi, după ce un palestinian i-a lovit cu maşina
21 Oct 2015   •   23:15

Patru israelieni au fost răniți, dintre care unul grav, miercuri seară în Cisiordania ocupată după ce au fost loviți de mașina unui palestinian care la rândul lui a fost atins de tiruri trase de soldați israelieni, a anunțat armata, informează Agerpres.

Acești israelieni circulau cu o mașină în apropierea localității palestiniene Beit Ummar la nord de Hebron când vehiculul lor a fost atacat cu pietre. După ce au coborât din mașină, ei au fost loviți de un automobilist palestinian, a precizat la rândul ei poliția israeliană.

Soldați au sosit apoi la fața locului și au deschis focul în direcția palestinianului, rănindu-l grav, a adăugat poliția.

Cei patru israelieni și palestinianul au fost transportați la spital.

Ciocnirile zilnice între palestinieni care aruncă pietre și soldați israelieni, agresiunile reciproce între palestinieni și coloniști și un val de atentate antiisraeliene au făcut 48 de morți palestinieni (dintre care peste jumătate autori ai atacurilor) și un mort arab israelian pe de o parte, și opt morți israelieni de cealaltă de la 1 octombrie. Un eritreean, confundat cu autorul unui atentat, a fost de asemenea ucis, amintește France Presse.

×
Subiecte în articol: accident Cisiordania
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close