Antena 3 CNN Externe Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, iar 18 au decedat

Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, iar 18 au decedat

Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, iar 18 au decedat
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    03 Iul 2017   •   14:03

Update:  Autorităţile germane au confirmat că toate cele 18 persoane date dispărute în urma accidentului de autocar produs luni dimineaţă, în jurul orei 05:00 GMT, pe o autostradă aglomerată din sudul ţării, au decedat, cel mai probabil, în incendiul care a mistuit vehiculul după coliziunea cu un autotren, transmite agenţiile internaţionale de presă. 

”În stadiul actual al anchetei, 30 de pasageri sunt răniţi, unii grav, şi transportaţi la spitale din împrejurimi. Celelalte persoane şi-au pierdut probabil viaţa în autocarul în flăcări”, au indicat poliţia şi parchetul local, într-un comunicat. 

Știrea inițială: Cel puţin 31 de persoane au fost rănite, iar 17 sunt date dispărute, în urma coliziunii între un autocar cu turişti şi un camion pe o autostradă din sudul Germaniei, în apropiere de localitatea Stammbach, informează Daily Mail.

Unele persoane au suferit răni grave.

În urma accidentului, autocarul a fost cuprins de flăcări.

Poliţia a blocat traficul pe o porţiune a autostrăzii A9 din nordul Bavariei, iar mai multe elicoptere au fost trimise în zonă pentru a ajuta la operaţiunile de salvare.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close