Antena 3 CNN Externe Acrobaţie uluitoare deasupra Niagarei. Nik Wallenda este primul om care traversează PE SÂRMĂ cascada

Acrobaţie uluitoare deasupra Niagarei. Nik Wallenda este primul om care traversează PE SÂRMĂ cascada

Acrobaţie uluitoare deasupra Niagarei. Nik Wallenda este primul om care traversează PE SÂRMĂ cascada
18 Iun 2012   •   12:32

Cascadorul american, Nik Wallenda, a devenit prima persoană din lume, care a traversat cascada Niagara pe sârmă.

La insistenţele postului de televiziune, care a transmis live această acrobaţie extremă, Wallenda a fost legat cu un cablu de siguranţă, dar de care nu a avut nevoie până la finalul cascadoriei.

El a fost atent la fiecare pas făcut, iar aventura deasupra Niagarei s-a încheiat după aproape 26 de minute, în uralele a câtorva mii de oameni veniţi să-l incurajeze.
Ineditul traseu a fost lung de 550 de metri şi s-a desfăşurat la o înălţime de 61 de metri, deasupra Niagarei.

Nik Wallenda este primul om care trece în această manieră frontiera dintre SUA şi Canada,  şi la sfârşitul uluitorului număr acrobatic, a prezentat paşaportul autorităţilor canadiene de emigrare.

"Acolo sus, era o ceaţă foarte densă. De foarte multe ori mi-era greu să văd la doi metri în faţă. Curenţii de aer erau foarte puternici şi mereu îşi schimbau direcţia" a declarat Wallenda, obosit dar fericit după isprava sa.

Întrebat de reporteri care va fi următoarea cascadorie,  Wallenda le-a răspuns că are permisiunea să traverseze, tot pe sărmă, cum altfel, Marele Canion. Acest lucru se va întâmpla insă după o perioadă de antrenament cuprinsă între trei şi cinci ani.




×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close