Antena 3 CNN Externe Acuzaţii halucinante ale oficialilor nord-coreeni: SUA desfăşoară un război biologic în Peninsula Coreeană

Acuzaţii halucinante ale oficialilor nord-coreeni: SUA desfăşoară un război biologic în Peninsula Coreeană

Acuzaţii halucinante ale oficialilor nord-coreeni: SUA desfăşoară un război biologic în Peninsula Coreeană
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iun 2015   •   19:33

Oficialii nord-coreeni acuză Statele Unite că desfăşoară un război biologic în Peninsula Coreeană şi susţin că acest complot a fost dezvăluit recent printr-o încărcătură cu antrax trimisă către o bază militară americană din Coreea de Sud, relatează Yonhap.

Comisia pentru Apărare Naţională a criticat-o şi pe preşedinta Park Geun-hye pentru că permite trupelor americane să staţioneze pe teritoriul ţării sale.

Pentagonul a declarat că a transferat accidental spori de antrax către baza aeriană Osan din provincia Gyeonggi, precum şi către alte câteva laboratoare din Statele Unite. Oficialii SUA au precizat, de asemenea, că nimeni nu a fost infectat.

"S-a dezvăluit că forţele imperiale americane se pregătesc clandestin pentru un război biologic pentru a eradica populaţia noastră cu o armă mortală la baza aeriană Osan şi pe teritoriul SUA", a declarat comisia condusă de Kim Jong-un.

Comisia a mai afirmat că Park şi alţi oficiali sud-coreeni sunt responsabili, de asemenea, pentru că urmăresc orbeşte strategia americană.

Comisia a cerut Statelor Unite să îşi retragă trupele de aici împreună cu "armele nucleare şi biologice ascunse în multe locuri din Coreea de Sud".

×
Subiecte în articol: Coreea de Nord
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close