Antena 3 CNN Externe Ahmadinejad: Nu sunt ?bau-bau?

Ahmadinejad: Nu sunt ?bau-bau?

Ahmadinejad: Nu sunt ?bau-bau?
Sursa foto: mahmoud ahmadinejad
21 Dec 2009   •   08:53

Catalogat a fi ?sperietoarea? favorită a Occidentului, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad insistă că este un om normal.
"Sunt o persoană normală, tată, soţ, frate, unchi şi prieten," declara acesta într-un interviu pentru AFP . El sublinia că este are o familie, formată din soţie, doi fii şi o fiică, cu care se distrează sau joacă sport.
Cum Saddam Hussein nu mai este pe axa răului, retorica lui Ahmadinejad contra Israel şi SUA şi ambiţiile nucleare l-au transformat în principala ţintă a Occidentului. Cu toate acestea, atunci când nu lansează atacuri contra Marelui Satana- SUA, Ahmadinejad susţine că viaţa sa este normală pentru un musulman ce trăieşte în republica islamică.
"Cine a zis că urăsc Occidentul? Doar că nu sunt de acord cu unele lucruri făcute de unii politicieni care nu sunt cinstiţi şi nu se comportă normal în Occident", arăta Ahmadinejad.
Întrebat dacă ştie că este ?bau-baul?, Occidentului, acesta a elaborat un răspuns timp de cinci minute, în care arăta că ?noi nu ne temem de America?, cerând respect şi onestitate din partea comunităţii internaţionale.
În finalul întâlnirii cu reporterii francezi, el a urat tuturor ?Crăciun fericit? şi şi-a exprimat speranţa pentru o a doua venire a lui Iisus.
În altă ordine de idei, el a respins relatările din presă conformă cărora Iran ar fi efectuat cercetări nucleare privind declanşatorul exploziei. Acesta sublinia că rapoartele din presă sunt fabricaţii ale serviciilor secrete străine
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close