Antena 3 CNN Externe Alegeri în SUA. Un bărbat a strigat „Armă!” în mijlocul unui discurs susținut de Donald Trump. Ce a urmat - VIDEO

Alegeri în SUA. Un bărbat a strigat „Armă!” în mijlocul unui discurs susținut de Donald Trump. Ce a urmat - VIDEO

Alegeri în SUA. Un bărbat a strigat „Armă!” în mijlocul unui discurs susținut de Donald Trump. Ce a urmat - VIDEO
de S.T.    |    06 Noi 2016   •   08:36

ALEGERI ÎN SUA. Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a fost scos de urgenţă de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada, transmit agenţiile internaţionale de presă şi posturile de televiziune CNN şi BBC.

Două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri şi l-au dus rapid în culise, în timp ce alţi agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior îndepărtat sub escorta poliţiei, cu mâinile la spate.



ALEGERI ÎN SUA. Trump a revenit pe scenă după câteva minute şi şi-a continuat discursul, în uralele mulţimii. "Nu vom fi opriţi niciodată", a spus el. "Nimeni n-a spus că va fi uşor. Vreau să mulţumesc Secret Service".

Într-un comunicat publicat imediat după incident, şi stafful său de campanie a mulţumit Secret Service (serviciul care răspunde şi de securitatea preşedintelui SUA şi care asigură protecţia candidaţilor la preşedinţie) şi forţelor de ordine ale oraşului Reno şi ale statului Nevada pentru "reacţia rapidă şi profesionistă", precum şi "miilor de oameni prezenţi, pentru susţinerea incredibilă".

ALEGERI ÎN SUA. Un comunicat al Secret Service afirmă că incidentul a fost declanşat de un individ neidentificat din public, aflat chiar în faţa scenei, care la un moment dat a strigat "Armă!". El a fost imobilizat imediat de agenţii serviciului şi de poliţişti din Reno. Secret Service şi poliţia anchetează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump miting electoral Alegeri SUA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close