Antena 3 CNN Externe "Am descoperit că eu şi mama avem acelaşi tată"

"Am descoperit că eu şi mama avem acelaşi tată"

"Am descoperit că eu şi mama avem acelaşi tată"
Sursa foto: Foto: 7sur7.be
21 Sep 2015   •   17:36

Jodi Cahill, o australiancă de 38 de ani, a făcut o descoperire înfiorătoare referitoare la familia ei.

Femeia a aflat că a fost concepută în urma unui viol comis de bunicul ei asupra mamei sale. Şi că, în consecinţă, bunicul ei îi este şi... tată.

Jodi Cahill, din Melbourne, a primit în urmă cu patru ani o scrisoare de la mama ei, în care aceasta îi mărturisea totul. Femeia de 38 de ani a aflat că mama ei fusese supusă la ani de abuz. Autorul? Nimeni altul decât tatăl femeii, Raymond.

Mi-a spus: ”Este timpul să afli adevărul despre tatăl tău... noi două avem același tată”. Scrisorile au continuat să ajungă în cutia poștală a lui Jodi. În multe rânduri, mama ei își detalia crunta poveste de viață.

”Am fost șocată și dezgustată. În seara aceea am încercat să mă arunc de pe un pod. Nu știam ce să fac”, a povestit femeia, care a fost crescută de bunica ei, divorțată de Raymond, după ce mama ei a fost diagnosticată cu psihoză.

După aflarea cumplitei veşti, Jodi Cahill s-a confruntat cu o puternică depresie care a condus  la anorexie. A avut nevoie de ani întregi pentru a-şi reveni din şoc.

Recent, australianca şi-a povestit trista experienţă de viaţă în speranţa că actul ei de curaj îi va ajuta pe alţi oameni.

Sursă: 7sur7.be


 

 

×
Subiecte în articol: incest viol tata
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close