Antena 3 CNN Externe Ambasada SUA în Rusia, alertă pentru americani: "Există ameninţări cu atacuri în centre comerciale, trenuri sau la metrou"

Ambasada SUA în Rusia, alertă pentru americani: "Există ameninţări cu atacuri în centre comerciale, trenuri sau la metrou"

Ambasada SUA în Rusia a lansat, în această seară, o alertă pentru cetăţenii americani aflaţi pe teritoriul Federaţiei Ruse, din cauza unor ameninţări cu atacuri în locuri publice.

Ambasada SUA în Rusia, alertă pentru americani: "Există ameninţări cu atacuri în centre comerciale, trenuri sau la metrou"
Sursa foto: Hepta | Sputnik / Evgeny Biyatov
de Alin Tarnovschi    |    20 Feb 2022   •   23:07

Potrivit comunicatului publicat pe site-ul ru.usembassy.gov, o alertă de securitate a fost lansată din cauza unor posibile atacuri.

"Potrivit surselor media, există anumite ameninţări cu atacuri împotriva unor centre comerciale, trenuri sau staţii de metrou, precum şi alte locuri publice în marile oraşe, inclusiv Moscova sau St. Petersburg, precum şi în zonele de la graniţa Rusiei cu Ucraina", se arată în alerta ambasadei SUA în Rusia.

Totodată, reprezentanţii Ambasadei SUA au oferit şi o listă de acţiuni pentru cetăţeni:

- monitorizaţi media locală şi internaţională pentru actualizări;

- evitaţi aglomeraţiile;

- fiţi alerţi în locaţiile frecventate de turişti;

- înştiinţaţi-vă familia şi prietenii despre locul în care vă aflaţi;

- aveţi asupra voastră documentele personale, inclusiv paşaportul cu viză.

×
Subiecte în articol: Rusia SUA Moscova
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close