Antena 3 CNN Externe Ambasadorul Argentinei la Londra: "David Cameron este PROST şi TOTAL NEFOLOSITOR"

Ambasadorul Argentinei la Londra: "David Cameron este PROST şi TOTAL NEFOLOSITOR"

Ambasadorul Argentinei la Londra: "David Cameron este PROST şi TOTAL NEFOLOSITOR"
22 Aug 2013   •   11:59

Premierul britanic, David Cameron, este făcut cu ou şi cu oţet de către ambasadorul Argentinei la Londra, Alicia Castro. Aceasta l-a numit "prost" şi "total nefolositor".

Prezentă, marţi, în plenul Senatului din Buenos Aires, Castro a spus că prim-ministrul britanic a comis o gravă eroare atunci când a reamintit comentariile din trecut ale lui Papa Francisc, referitoare la dreptul de suveranitate asupra Insulelor Falkland (n.r. argentinienii la numesc Malvine)

"Suntem extrem de norocoşi să avem un Papă argentinian. Mai presus de toate, deoarece premierul Cameron a fost atât de ridicol, atât de prost şi complet nefolositor atunci când Bergoglio a fost numit în fruntea bisericii catolice. El a reamintit discursul istoric, făcut de Sanctitatea sa, despre Insulele Malvine", a spus Castro, citată de Buenos Aires Herald.
Înainte de a fi Papă, Jorge Bergoglio a spus într-o discurs public că Insulele Malvine sunt pământ argentinian, "uzurpate" de britanici.

În martie, Cameron spunea că, "cu tot respectul cuvenit, desigur", nu este de acord cu acea declaraţie veche a actualului pontif.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close