Antena 3 CNN Externe Mama Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, rupe tăcerea: "Nu-ţi fie teamă de nimic!"

Mama Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, rupe tăcerea: "Nu-ţi fie teamă de nimic!"

La patru luni de la dispariţia Andreei Rabciuc în Italia, mama tinerei românce iese pentru prima dată în public şi cere ajutor. Femeia i-a rugat pe toţi cei care au orice fel de informaţie despre fiica ei să anunţe Poliţia.

Mama Andreei Rabciuc, campioana româncă dispărută în Italia, rupe tăcerea: "Nu-ţi fie teamă de nimic!"
Sursa foto: Facebook
de Naty Badea    |    07 Iul 2022   •   12:31

Mama Andreei Rabciuc a vorbit şi despre relaţia pe care fiica ei o avea cu iubitul ei care este, de altfel, principalul suspect în acest caz de dispariţie.

Detalii uluitoare şi mărturii şocante ies la iveală la patru luni de la dispariţia tinerei românce, campioană de tir, stabilită de mai mulţi ani în Italia.

"Unde eşti, draga mea? Nu-ţi fie teamă de nimic. Noi două am rezolvat mereu. Întoarce-te acasă!", a declarat mama româncei dispărute, în direct, la o televiziune din Italia.

Totodată, femeia a cerut oricui ştie şi are informaţii să meargă la Poliţie sau să iasă public şi să spună.

Mai mult, aceasta a mai povestit de anturajul Andreei şi a explicat că şi-a sfătuit fiica în repetate rânduri să renunţe la persoanele cu care se întâlnea frecvent şi care erau oameni în vârstă de peste 40 de ani, ea având doar 20 de ani.

Pe de altă parte, a povestit că Andreea i-a spus despre Simone, actualul iubit şi principalul suspect în cazul dispariţiei fetei că acesta era violent şi vorbea foarte urât despre mama Andreei.

×
Subiecte în articol: Italia Andreea Rabciuc
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close