Antena 3 CNN Externe Arma secretă cu care Coreea de Sud vrea să îngenuncheze Coreea de Nord. Totul se va sfârși în câteva clipe!

Arma secretă cu care Coreea de Sud vrea să îngenuncheze Coreea de Nord. Totul se va sfârși în câteva clipe!

Arma secretă cu care Coreea de Sud vrea să îngenuncheze Coreea de Nord. Totul se va sfârși în câteva clipe!
Sursa foto: FOTO: pixabay.com
16 Oct 2017   •   11:01

Coreea de Sud a dezvoltat o tehnologie care îi permite să creeze bombe capabile de a scurtcircuita reţelele de energie electrică, lăsând astfel întregi regiuni fără energie. Acestea reprezintă încă o unealtă a ţării care se pregăteşte de război cu Coreea de Nord.

Cunoscute ca ”blackout bomb”, aceste dispozitive pot fi lansate din avion pentru staţii cheie de furnizare a energiei electrice. La impact, eliberează filamente de grafit capabile să scurtciruiteze şi să distrugă dispozitive electronice, scrie descopera.ro.

Totuşi, bombe similare au fost utilizate în trecut de Statele Unite în 1991, în Războiul din Golf şi apoi de NATO împotriva Serbiei, în 1999. Acum, Seulul are în plan utilizarea acestor bombe împotriva reţelei electrice din Coreea de Nord.

Aceştia doresc să le folosească preventiv, în cazul în care nord-coreeni se pregătesc să lanseze rachete spre sudul peninsulei coreene.

Coreea de Sud nu este singura ţară care se pregăteşte de război. În afară de Japonia, Coreea de Sud şi Statele Unite, Marea Britanie îşi întocmeşte planurile pentru a lupta împotriva dictaturii nord-coreene.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close