Antena 3 CNN Externe Atac armat într-un centru medical din SUA. Cel puțin cinci victime

Atac armat într-un centru medical din SUA. Cel puțin cinci victime

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă, în urma unui incident armat produs marţi în incinta unui centru medical din statul american Minnesota.

Atac armat într-un centru medical din SUA. Cel puțin cinci victime
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    09 Feb 2021   •   23:10

Un individ a deschis focul în incinta Clinicii "Allina Health", situată în oraşul Buffalo, la circa 60 de kilometri de Minneapolis, a declarat Kelly Prestidge, un reprezentant al Poliţiei locale, citat de agenţia Associated Press şi de cotidianul USA Today.

Atacatorul ar fi fost reţinut după incidentul armat. Potrivit unei televiziuni americane, incidentul armat s-a încheiat şi nu mai există niciun risc iminent privind siguranţa publică.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care trei sunt în stare critică, a declarat John Holler, un oficial din districtul Wright, citat de CNN. Holler a precizat că nu au fost depistate dispozitive explozive la faţa locului.

La rândul său, John Elder, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Minneapolis, a declarat că nu există indicii că ar exista alte riscuri de securitate.

Kevin Smith, un reprezentant al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), a declarat că a fost trimisă o echipă la faţa locului. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close