Antena 3 CNN Externe Atac brutal asupra unui actor cunoscut. Agresorii i-au legat o funie de gât - FOTO

Atac brutal asupra unui actor cunoscut. Agresorii i-au legat o funie de gât - FOTO

Atac brutal asupra unui actor cunoscut. Agresorii i-au legat o funie de gât - FOTO
Sursa foto: Foto: Twitter
01 Feb 2019   •   12:06

Actorul american Jussie Smollett, starul serialului "Empire", a fost internat marţi la Chicago, după ce a fost atacat de două persoane care au lansat "insulte rasiste şi homofobe" la adresa sa, au indicat autorităţile, citate de AFP.

Smollett mergea pe străzile din centrul Chicago-ului în jurul orei 2:00 dimineaţa atunci când doi indivizi s-au apropiat de el, strigându-i "insulte rasiste şi homofobe". Smollett a fost bătut apoi de cei doi atacatori, care au aruncat asupra sa o "substanţă chimică necunoscută", a indicat poliţia.
               
"La un moment dat, unul dintre ei a înfăşurat o funie în jurul gâtului victimei", se indică în comunicat.
                
"Având în vedere seriozitatea acuzaţiilor, luăm această anchetă foarte serios şi o tratăm ca pe o posibilă infracţiune motivată de ură", a declarat Departamentul de Poliţie din Chicago.
               
Agresarea acestui actor afroamerican în vârstă de 36 de ani, care îşi declarase public orientarea homosexuală, a provocat o emoţie puternică în rândul publicului şi a declanşat un torent de condamnări.
                    
De asemenea, mai multe grupuri pentru apărarea drepturilor civile şi a drepturilor LGBT şi-au exprimat solidaritatea cu Smollett.

 


                

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close