Antena 3 CNN Externe Autorul fotografiilor cu Kate Middleton topless, identificat de poliţie, urmează să fie arestat

Autorul fotografiilor cu Kate Middleton topless, identificat de poliţie, urmează să fie arestat

Autorul fotografiilor cu Kate Middleton topless, identificat de poliţie, urmează să fie arestat
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de N.B.    |    29 Oct 2012   •   15:37

Fotograful care a surprins-o pe Kate Middleton goală a fost identificat şi urmează să fie arestat de poliţia franceză, informează Daily Mail.

Marie-Christine Daubigney, procurorul care se ocupă de caz, a confirmat faptul că poliţia a intrat în posesia numelui persoanei care a fotografiat-o pe Ducesa de Cambridge topless.

Fotografiile au fost făcute în luna spetembrie, la Chateua d'Autet, o reşedinţă de vacanţă din Provence, care aparţine nepotului Reginei Marii Britanii.

Prinţul William şi Kate au fost fotografiaţi în mai multe ipostaze intime din timpul vacanţei pe care au petrecut-o în staţiune. Imaginile, în special cele cu Kate dezbrăcată, au fost publicate în revista Closer din Franţa şi au făcut rapid înconjurul lumii.

Poliţia franceză investighează cazul şi, conform unui mandat emis de un tribunal din Paris, pot reţine un suspect pentru audieri, dacă au premise clare pentru a considera că este responsabil pentru fotografii.

Revista Closer, care a angajat un fotograf independent să îi urmărească pe cei doi, nu a divulgat numele fotografului, protejat în Franţa de calitatea de contact/sursă folosit/ă în actul jurnalistic.

×
Subiecte în articol: fotograf paparazzi Franta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close