Antena 3 CNN Externe Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o lună de la moartea sa

Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o lună de la moartea sa

Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o lună de la moartea sa
12 Iun 2018   •   12:49

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, a declarat marţi agenta sa pentru AFP.

"Tim Bergling (pe numele său real) a fost îngropat vineri la cimitirul Skogskyrkogarden din Stockholm", a precizat Ebba Lindqvist, adăugând că la înmormântare au fost prezenţi doar cei mai apropiaţi prieteni şi familia.

Vedetă a muzicii electro, Tim Bergling a fost descoperit decedat la 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla de câteva zile în vacanţă alături de prieteni.

La câteva zile după moartea DJ-ului, familia sa a publicat o scrisoare deschisă în care se preciza că tânărul "nu a mai putut face faţă" şi "îşi doarea pacea".

„Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turneu, și-a dorit să găsească un echilibru în viață. Să fie fericit și să facă ceea ce iubește cel mai mult - muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim n-a fost făcut pentru a fi o mașinărie de făcut bani. A fost un băiat sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și îți vom simți lipsa”, se arată în declarația făcută de familie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: avicii dj ceremonii moartea inmormantat
Parteneri
Modificări importante pentru şoferii români în Codul Rutier
x close