Antena 3 Externe Un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe o plajă din Florida, la câțiva metri de o tânără gravidă

Un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe o plajă din Florida, la câțiva metri de o tânără gravidă

de Claudia Popovici    |    11 Mai 2021   •   20:25
Un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe o plajă din Florida, la câțiva metri de o tânără gravidă
Sursa foto: DailyMail.co

Tânăra gravidă se afla alături de partenerul ei la o ședință foto organizată pe o plajă din Florida. La un moment dat, o altă mamă aflată pe plajă a surprins momentul în care un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit în mare, foarte aproape de zona în care cuplul făcea pozele.

Incidentul a avut loc pe 17 aprilie, dar abia acum a fost dat publicităţii. Kristan Othersen, în vârstă de 22 de ani, se afla alături de partenerul ei, Kyle Johnson, în vârstă de 23 de ani, pe plaja Cocoa, chiar la sud de Cape Canaveral, Florida, la o şedinţă foto care sărbătorea venirea pe lume a bebelușului lor.

În intenţia de a-şi fotografia familia, Amber Ditmer, în vârstă de 40, a surprins momentul în care un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit în mare, foarte aproape de zona în care cuplul făcea pozele.

"Am presupus că va fi un truc și nimeni nu a fugit"

„Ne aflam acolo de 10 minute, când fiica de 14 ani, Miya, care se afla în apă, mi-a făcut semn să mă uit la un avion care se apropia de apă. Am început să fac fotografii pe măsură ce avionul continua să coboare din ce în ce mai jos.

Erau oameni peste tot. Am presupus că va fi un truc și nimeni nu a fugit. Următorul lucru care s-a întâmplat a fost când avionul s-a prăbuşit pur şi simplu în apă, dar a reuşit să ocolească oamenii aflaţi în mare” a povestit Amber, potrivit Daily Mail.

Avionul participa la un spectacol aerian în apropiere

Avionul participa la un spectacol aerian în apropiere, așa că mulți turişti care se aflau pe plajă nu au dat importanță evenimentului decât atunci când au văzut că avionul coboară din ce în ce mai jos. Din fericire, nici pilotul, nici oamenii care se aflau în zonă nu au fost răniți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close