Antena 3 CNN Externe Bancul care îl scoate din sărite pe Vladimir Putin, dezvăluit de un rus celebru

Bancul care îl scoate din sărite pe Vladimir Putin, dezvăluit de un rus celebru

Dincolo de discuţiile purtate pe seama atitudinii sale, atât la nivel european, cât şi mondial, Vladimir Putin rămâne un personaj controversat. Tocmai din cauza personalităţii sale, Putin a fost ironizat în foarte multe bancuri.

Bancul care îl scoate din sărite pe Vladimir Putin, dezvăluit de un rus celebru
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Feb 2022   •   19:26

Marele șahist Garry Kasparov, unul dintre marii oponenți ai regimului Vladimir Putin, a dezvăluit însă pe internet o glumă pe seama vaccinului anti-COVID-19 din Rusia. Și chiar dacă nu este țintit direct, ne putem imagina că lui Vladimir Putin nu i-a căzut bine nici acestă glumă.

„Cel mai recent banc rusesc: Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin și pe Navalnîi”, a scris Kasparov. Fostul șahist face referire la liderul opoziției ruse, care a fost otrăvit de guvernul condus de Putin și care, recent, a fost întemnițat de regimul de la Moscova.

Nici până în ziua de astăzi, serul rusesc nu a fost aprobat de autoritățile medicale în Vest, deși unele țări au încheiat contracte bilaterale cu Rusia pentru livrări, noteaza GSP.ro.

Fostul campion mondial de șah și opozant al președintelui rus Vladimir Putin, Garry Kasparov, a susținut în 2017, la București, o conferință explozivă împănată cu sport, politică și business.

„Am auzit deseori spunându-se că Putin joacă șah. Nu! El joacă poker, pentru că acolo poţi câştiga dacă trişezi. Șahul e sută la sută transparent. Dictatorii urăsc transparenţa. Ei joacă la şantaj, prin intrigi. Dictatori ca Putin, care sunt la putere mult timp, nu-şi permit strategii pe termen lung, pentru că la un moment dat se gândesc la supravieţuire", a spus Kasparov.

Citește și: Dana Budeanu, cea mai tare glumă despre Rusia

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close