Antena 3 Externe Consilierul lui Trump: Biden are bani din România!

Consilierul lui Trump: Biden are bani din România!

de Laura Dinu    |    21 Oct 2020   •   15:00
Consilierul lui Trump: Biden are bani din România!
Sursa foto: hepta

O dezvăluire importantă vine de peste ocean. Șeful de Cabinet al președintelui american Donald Trump, Mark Meadows, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Fox News că o parte din banii familiei Biden provin din România, nu doar din Ucraina și China cum s-a arătat până acum.

Acesta a declarat, de asemenea, că în zilele următoare va veni și legătura cu România. 

O parte din banii care par să curgă în direcția familiei Biden vin din România

Meadows a atras atenția că democratul Joe Biden încearcă să mușamalizeze subiectul și refuză să răspundă la întrebările critice legate de acuzațiile la adresa fiului său, Hunter Biden. 

Nu este pentru prima dată când România este adusă în discuție în disputele politice de peste ocean. Anul trecut, Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a vorbit în contextul crizei provocate de discuția telefonică dintre Trump și președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, despre afacerile pe care Hunter Biden le-ar fi avut în România. 

Cred că în zilele care vin veți vedea o legătură cu România

Mark Meadows: Mi se pare fascinant că o parte din banii care par să curgă în direcția familiei Biden vin din România, Ucraina și China. Chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special. 

Jurnalist: Ați vrut să spuneți Rusia? Nu România? Acuzațiile de trafic de influență sunt referitoare la Rusia, Ucraina și China. Este România o nouă țară?

Mark Meadows: Am menționat, de fapt, România. Cred că în zilele care vin veți vedea o legătură cu România. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close