Antena 3 CNN Externe Un bărbat a murit de COVID-19 după ce a participat la o petrecere Corona pentru a se infecta. Semnal de alarmă al autorităților italiene

Un bărbat a murit de COVID-19 după ce a participat la o petrecere Corona pentru a se infecta. Semnal de alarmă al autorităților italiene

Un bărbat a murit după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Omul participase la o ”Corona party”, pentru a contacta virusul. Autoritățile italiene au ridicat un semnal de alarmă.

Un bărbat a murit de COVID-19 după ce a participat la o petrecere Corona pentru a se infecta. Semnal de alarmă al autorităților italiene
Sursa foto: Getty Images/ Jens Schlueter
de Cerasela Stafie    |    24 Noi 2021   •   15:29

Omul, în vârstă de 55 de ani, a murit în Austria. El participase la un ”COVID party”, în Italia, pentru a contacta virusul. 

Este doar una dintre victime. Medicii au anunțat că un copil este și el internat după o asemenea petrecere, unde participanții, toți anti-vacciniști, merg în speranța că vor fi infectați. Ulterori, oamenii obțin certificatul verde pentru trecere prin boală și nu mai trebuie să se vaccineze pentru a avea acces în diferite locuri. Astfel de întâlniri ar fi avut loc în ultimele săptămâni în zona Bolzano, dar și în alte zone ale Tirolului de Sud.

Patrick Franzoni, coordonatorul unității anti COVID din Bolzano a ridicat un semnal de alarmă. Medicul a transmis că tinerii încearcă să se infecteze voluntar la petrecerile corona, iar acest lucru este foarte periculos.

„Sunt consecințe pe termen lung și chiar și tinerii pot face forme grave. Avem un copil internat în pediatrie, în timp ce un bărbat de 55 de ani a murit în Austria după ce s-a infectat în timpul unei petreceri corona”, a spus acesta, potrivit Ildolomiti.it.

„Nu își dau seama că virusul este foarte periculos, chiar și la copii și tineri și riscă să ajungă la spital”, a adăugat.

Țările europene sunt afectate de un val sever al pandemiei. Mai multe state au impus restricții dure, Germania și Austria de exemplu, după ce numărul infectărilor a crescut considerabil în ultimele săptămâni.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close