x close

Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, au murit, după ce acoperişul casei parohiale s-a prăbuşit

05 Aug 2009   •   09:28
Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, au murit, după ce acoperişul casei parohiale s-a prăbuşit Preot

Tragedie la Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii acoperişului casei parohiale. Anunţul apare pe ziarul german Morgenpost, care spune că în urma accidentului alte cinci persoane au fost grav rănite.

Potrivit sursei citate, în momentul catastrofei, la clădire se efectuau lucrări de reparaţii. Din motive necunoscute, o porţiune de aproximativ 12 metri pătraţi din acoperiş s-a prăbuşit.

Preotul, în vârstă de 49 de ani, şi un alt locatar, de 36 de ani, şi-au pierdut viaţa, îngropaţi în dărâmături. Numele lor nu au fost date publicităţii. Cinci răniţi, în stare de şoc, au fost internaţi la spital.

Serviciile de urgenţă au mobilizat 60 de pompieri şi poliţişti, iar circulaţia din zonă a fost închisă. Au intervenit chiar şi echipe de salvare cu câini.

Procuratura locală a deschis o anchetă asupra accidentului. Se pare că, pe lângă acoperiş, s-a prăbuşit şi un perete intern al clădirii.

Antena 3

Citeşte mai multe despre:

preot Berlin Biserica ortodoxa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati