Antena 3 CNN Externe Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, au murit, după ce acoperişul casei parohiale s-a prăbuşit

Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, au murit, după ce acoperişul casei parohiale s-a prăbuşit

Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, au murit, după ce acoperişul casei parohiale s-a prăbuşit
Sursa foto: Preot
05 Aug 2009   •   09:28

Tragedie la Berlin. Doi români, printre care preotul Bisericii Ortodoxe, şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii acoperişului casei parohiale. Anunţul apare pe ziarul german Morgenpost, care spune că în urma accidentului alte cinci persoane au fost grav rănite.

Potrivit sursei citate, în momentul catastrofei, la clădire se efectuau lucrări de reparaţii. Din motive necunoscute, o porţiune de aproximativ 12 metri pătraţi din acoperiş s-a prăbuşit.

Preotul, în vârstă de 49 de ani, şi un alt locatar, de 36 de ani, şi-au pierdut viaţa, îngropaţi în dărâmături. Numele lor nu au fost date publicităţii. Cinci răniţi, în stare de şoc, au fost internaţi la spital.

Serviciile de urgenţă au mobilizat 60 de pompieri şi poliţişti, iar circulaţia din zonă a fost închisă. Au intervenit chiar şi echipe de salvare cu câini.

Procuratura locală a deschis o anchetă asupra accidentului. Se pare că, pe lângă acoperiş, s-a prăbuşit şi un perete intern al clădirii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: preot Berlin Biserica ortodoxa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close