Antena 3 CNN Externe Beyonce oferă burse de studiu tinerelor care nu se tem să gândească diferit. Ce crede Michelle Obama despre program

Beyonce oferă burse de studiu tinerelor care nu se tem să gândească diferit. Ce crede Michelle Obama despre program

Beyonce oferă burse de studiu tinerelor care nu se tem să gândească diferit. Ce crede Michelle Obama despre program
Sursa foto: Foto: Facebook/Beyonce
28 Apr 2017   •   14:28

Beyonce lansează bursele de studiu ”Formation”. Artista vrea să ajute tinerele femei care își doresc să urmeze cursurile unor universități de perstigiu în anul școlar următor, potrivit click.ro.

Bursele vor fi în număr de patru pentru patru colegii diferite, precum Berklee College of Music, Howard University, Parsons School of Design și Spelman College. Astfel, fetele vor avea posibilitatea de a studia arta, muzica, literature sau afro-americane.

Michelle Obama, este impresionată de inițiativa cântăreței, mai ales că de-a lungul timpului a fost și ea implicată în proiecte asemănătoare. Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, a felicitat-o pe Twitter pe Beyonce.

„Întotdeauna inspirată de contribuțiile tale puternice Beyonce. Ești un model de urmat pentru noi toți. Mulțumim că investești în fetele noastre”, a scris fosta Primă Doamnă a Americii, pe contul său de Twitter.

Bursele oferite de Beyonce au scopul de a încuraja și sprijini tinerele femei care nu se tem să gândească diferit, sunt curajoase, creative și încrezătoare.

×
Subiecte în articol: Beyonce burse studiu tinere program initiativa
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close