Antena 3 CNN Externe BLESTEMUL banilor nemunciţi. Ce s-a întâmplat cu un câştigător la Loto

BLESTEMUL banilor nemunciţi. Ce s-a întâmplat cu un câştigător la Loto

BLESTEMUL banilor nemunciţi. Ce s-a întâmplat cu un câştigător la Loto
de O.P.    |    28 Mar 2013   •   07:39

Să devii milionar peste noapte - este visul oricărui om. Mulţi însă cred că banii câştigaţi la Loto sunt bani nemunciţi şi "se duc de parcă ar fi blestemaţi".

Este şi cazul acestei familii din Marea Britanie, care în 2005, a câştigat 1.8 milioane de lire sterline la Loto. El era inginer IT, iar ea era profesoară. Anual, câştigau fiecare câte 38.000 de lire şi duceau o viaţă modestă.

Însă în ziua în care au câştigat la loto viaţa lor s-a schimbat. În primele 10 zile au reuşit să cheltuiască 15.000 de lire - doar pe genţi şi haine de firmă. "Ne gândeam că sacul nu are fund", aşa că şi-au luat maşini scumpe - un Porsche şi un Lexus - s-au mutat într-o casă ce valora 800.000 de lire, pe care au redecorat-o şi au mobiliat-o cu 40.000 de lire, iar apoi au plecat într-o vacanţă de lux, unde s-au cazat numai la hoteluri de 5 stele.

Cele două fetiţe ale familiei au fost date la şcoli private, unde numai taxa anuală era 20.000 de lire, şi în scurt timp, părinţii şi-au dat seama că trebuie să cheltuiască cu moderaţie, pentru că banii se duc repede.

Milionarii peste noapte povestesc acum, la opt ani de la marele câştig, că viaţa lor s-a schimbat dramatic, iar banii "nemunciţi" au fost cei care i-au împins la divorţ.

Cum arată aceşti oameni înainte şi după câştigarea potului cel mare:

×
Subiecte în articol: loto premiu loto
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close