Antena 3 CNN Externe Boris Johnson şi-a mărit averea de când nu mai este premier. Câţi bani a câştigat din discursurile susţinute

Boris Johnson şi-a mărit averea de când nu mai este premier. Câţi bani a câştigat din discursurile susţinute

Fostul premier Boris Johnson a încasat sume uriaşe din discursurile pe care le-a susţinut de când a părăsit în septembrie conducerea guvernului britanic.

Boris Johnson şi-a mărit averea de când nu mai este premier. Câţi bani a câştigat din discursurile susţinute
Sursa foto: getty images
de Silvia Preda    |    14 Dec 2022   •   20:59

Potrivit declaraţiilor de interese transmise parlamentului de la Londra, pentru trei discursuri din luna noiembrie Boris Johnson a primit peste 750.000 de lire sterline.

Aceste discursuri au fost susţinute la compania de investiţii în sectorul bancar Centerview Partners, la o reuniune a postului CNN Global desfăşurată în capitala portugheză Lisabona, al treilea fiind un articol în ziarul indian Hindustan Times.

Fostul premier conservator britanic a încasat încă 276.000 de lire sterline pentru un discurs susţinut în octombrie faţa Consiliului agenţilor de asigurări, relatează miercuri agenţia EFE.

Boris Johnson a câştigat peste un milion de euro din discursuri

Boris Johnson şi-a anunţat demisia în iulie, după ce rezistase în faţa contestatarilor din propriul partid şi scandalurilor eclipsate o perioadă de războiul început de Rusia împotriva Ucrainei pe 24 februarie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Boris Johnson bani discursuri
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close